Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trükkös betörés

Thievish Tricks

Ebben a kaland játékban egy betörő bőrébe kell belebújnod. Juss be a házba, és keresd meg a páncélszekrényt. A feladatod nem lesz egyszerű, hiszen a ház lakói otthon vannak. Próbáld meg őket kijátszani, és lógj meg a megszerzett szajréval!

Thievish Tricks

0 Tovább

Shakira Monster Mansion

Shakira Monster Mansion

Shakira egy csodálatos holdfényes éjszakán a barátjával romantikázott a padon. Mindaddig míg egyszercsak egy sírból előtűnő szörny el nem rabolta a sármos férfit. Shakira bosszút fogadott, és elindult szerelme felkeresésére...

Shakira Monster Mansion

0 Tovább

Hupikék törpikék - Az utolsó karácsony

The Smurfs - Last Christhmas

Ebben a kaland játékban a híres hupikék törpikék a főszereplők. Ügyifogyi a karácsonyi ünnepség előtt felgyújtotta a szépen feldíszített fát. A törpök nem estek kétségbe, gyorsan új fa után néztek. De a keresés közepette rájuk talált a gonosz hókuszpók, és elrabolta őket. Ügyifogyi otthon maradt, és rávár a feladat, hogy kiszabadítsa a többieket!

The Smurfs - Last Christmas

0 Tovább

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Utolsó kommentek