Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Habla Kadabla - Az elveszett pénztárgép

Habla Kadabla

Az ifjú varázsló egy boltot vezet a városban. De egyik nap mikor beért a boltba, azt vette észre, hogy a varázslatos pénztárgépe az összes pénzével eltűnt! Segíts neki visszaszerezni azt az összes pénzzel együtt. Járd körbe a várost, érdeklődj az embereknél, hogy ki mit tud az esetről. Ha ügyes vagy, hamar rá fogsz jönni a rejtélyre, és vissza tudod szerezni ami a tiéd!

Habla Kadabla

0 Tovább

A lottó

Ticket

Bob és Jerry egy szép napon nyugodtan ültek otthon, nézték a megszokott hétvégi műsorokat. Egyszercsak a lottóhúzásra lettek figyelmesek, mivel volt lottójuk, ezért megnézték miket húztak ki. Mikor kihúzták a számokat el sem hitték, de nyertek! Másnapi tervük, hogy elindulnak átvenni a nyereményt, ehhez viszont el kell érni a repülőt, de Bob kicsit elaludt...

A lottó

0 Tovább

Idióta amerikai városlakók

Ugly Americans Citizen Ugly

Az amerikaiak sose voltak normálisak. Ebben a játékban még őrültebb, fura lakókkal találkozhatsz. Keresd fel őket, és fejtsd meg a rejtélyeket. Az irodában tudsz ügyeket kérni, melyeket a városban kell majd megoldanod. A játékok izgalma alatt ne felejtsétek el a többi játékot sem megnézni! :)

Idióta amerikai városlakók

1 Tovább

Bevásárlóközponti rejtély

Creepos Tales - Chopping Mall

A maj játék egy izgalmas nyomozós játék. Mike egy bevásálróközpont hamburger árusa. Viszont mióta felépült mellette Joe üzlete, azóta nincs vendége. A rádióban meghallja, hogy rejtélyes eltűnések történtek a napokban a bevásárlóközpont parkolójában. Úgy gondolja, hogy ha megfejti a rejtélyt, talán egy kis népszerűségre tehet szert, amivel újra fellendítheti üzletét!

Bevásárlóközponti rejtély

0 Tovább

Rudolf a nyúl

Rudolf the Rabbit

Segíts Rufolfnak ebben a játékban eljutni a buliba. A kis mókus bulit szervez az erdő másik részén, meghívta Rudolfot, a nyulat is. Segíts neki átjutni az akadályokon!

Rudolf a nyúl

0 Tovább

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Utolsó kommentek