Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti esemény a Forge of Empires játékban

Egy különös idegen érkezett a népszerű Forge of Empires böngészős játékba. Az új figura egy kereskedő, akitől különféle ládikákat lehet majd vásárolni. Természetesen húsvéti eseményről nem maradhatnak el a húsvéti tojások sem.

A 2016-os húsvéti eseményen húsvéti tojásokat kell gyűjtenetek a Forge of Empires városain belül és kívül. Lehetőségetek van tojásokat szerezni küldetések végrehajtásával, melyeket Greva-tól és Rinbin-től kérhetitek. Ezenkívül minden nap a városházán találhattok tojásokat, illetve elrejtve a város falain kívül, bokrokban, fákon.

húsvét húsvéti játékok húsvéti tojás forge of empires foe forge of empires játék kaland játék stratégiai játék húsvét 2016 húsvéti játékok 2016 játékok játék böngészős játék városépítős játék

A begyűjtött tojásokat a játék egy külön felületén láthatjátok. A városba érkezett kereskedőnél tudjátok majd a tojásokat elkölteni: három ládikát vásárolhattok különböző árakon. A legolcsóbb ládik a bronz ládika, a közepes az ezüst, a legdrágább láda pedig az arany láda. Minden ládában nyeremények, meglepetések rejtőznek, melyeket megszerezhettek a begyűjtött húsvéti tojások segítségével!

Játsszatok ti is a 2016-os húsvéti játékban, és szerezzétek meg a fantasztikus nyereményeket!

Irány a Forge of Empires játék!

0 Tovább

Az én kaland könyvem 2

A My Adventure Book 2, azaz magyar fordításban az én kaland könyvem egy igazán izgalmas, rengeteg kihívást magában rejtő ingyenes kaland játék. A játék egy kisfiúról szól, aki a kiváncsiságának és egy varázslatnak köszönhetően egy könyv történetében találja magát. A könyv több fejezetből áll, minden fejezetben valami jó dolgot kell tennie ahhoz, hogy továbbléphessen a könyv következő részére. A játék legelső részében egy középkori várban találja magát a kisfiú, ahol egy elrabolt királylányt kell megmentenie. Segítsd a kisfiút útja során, gyűjtsd be a pályán található felszedhető tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Cselezd ki az őrséget, találd meg a kiutat a különböző helyszíneken, és segítsd céljai elérésében a kis főhőst. A My Adventure Book 2 játék minden egyes epizódjának végén egy teleport kapu nyílik meg, amelyen keresztül átjuthatsz a következő fejezetig. Minden részben találhatsz elrejtett puzzle darabokat, melyeket össze kell gyűjtened. A három fejezetben összesen 18 mini puzzle-t kell megtalálnod, melyet a legvégső pályán kell összeraknod. A játék teljesítése után a kisfiú visszatér a valós világba, ahonnan a bűvös varázslat elrepítette.

A játék ingyenes, az indításhoz nem kell mást tenned, mint az alábbi képre kattintanod.

Az én kaland könyvem 2

0 Tovább

Habla Kadabla - Az elveszett pénztárgép

Habla Kadabla

Az ifjú varázsló egy boltot vezet a városban. De egyik nap mikor beért a boltba, azt vette észre, hogy a varázslatos pénztárgépe az összes pénzével eltűnt! Segíts neki visszaszerezni azt az összes pénzzel együtt. Járd körbe a várost, érdeklődj az embereknél, hogy ki mit tud az esetről. Ha ügyes vagy, hamar rá fogsz jönni a rejtélyre, és vissza tudod szerezni ami a tiéd!

Habla Kadabla

0 Tovább

Tony különös története

Tony Crazy Escape

Segíts Tonynak aki saját meséjébe csöppent bele. Beszélj a különféle mesehősökkel, szedj össze tárgyakat a pályán, és használd őket a megfelelő helyen. A célod, hogy megtaláld a gonosz varázslót, és legyőzd őt. Csak így kerülhet Tony vissza a saját világodba!

Tony Crazy Escape

0 Tovább

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Utolsó kommentek