Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Goody Life - Az életszimulátor

A Goody Life egy izgalmas kaland játék, amelyben a feladatod, hogy a kis főhős életét egyengesd, és egy igazán szép, felívelő karriert építs számára. A játék elején kapsz egy kisméretű lakást, amely szerényen, de be van rendezve. Így ezzel egyelőre nem kell foglalkoznod. A következő lépés, hogy munkát keress: emeld fel a telefont, és indulhat az álláskeresés. Rögtön három lehetőség közül is válogathatsz: atléta, zenész, író. Mindegyik munka lehetőségnél láthatod, hányszor kell dolgoznod a héten és hogy mennyi a napi fizetés. Válaszd számodra azt, amelyik szimpatikus.

A játék során oda kell figyelned a főszereplő tulajdonságaira: ha éhes meg kell etetned, ha piszkos, meg kell fürdetned stb. Ezekre a fontos, hogy nagy figyelmet szánj, hiszen csak így lehet ideális az élete.

A játék leginkább a számítógépről jól ismert Sims játékra hasonlít, melyben szintén egy főhős mindennapi életét kell irányítanod. Itt is van lehetőséged a házad korszerűsítésére, új bútorok vásárlásara, melyek nem csak esztétikailag mutatnak jól, de a hasznodra is válnak majd.

A játék indítása: A Goody Life játék, vagy a képre kattintva:

kaland játék szimulátor játék életszimulátor sims játék sims szerű játék kaland játékok ingyenes kaland játék online kaland játék online életszimulátor kaland játék ingyen

0 Tovább

Scooby Doo kalandjai

A mostani kaland játékban egy népszerű figura lesz a főszereplő, méghozzá Scooby Doo. A Scooby doo játékok közül ez az első kaland, melyet megismerhettek. Az első epizód címe: River Rapids Rampage.

A játékban rengeteg kaland vár rád Scooby-val és Shaggy-vel. Használd a megfelelő tárgyakat a pályán a megfelelő lényekhez vagy objektumokhoz. Vigyázz a játékban arra, hogy Shaggy és Scooby ne ijedjenek meg túlságosan, mert akkor elvesztetted a játékot! A játék a már jól ismert Point and Click játékok irányításán alapszik!

Scooby Doo kalandjai

0 Tovább

Az elveszett templom ereklyéi

A mai kaland játék főszereplője, Thomas Smith egy régész, aki ezúttal Törökországba érkezik és bonyolodik különböző kalandokba. A célod, hogy megtaláld az elveszett templomi ereklyéket. Járd körbe a környéket, kérdezősködj, és gyűjtsd be a szükséges tárgyakat. Ezután ezeket használd a megfelelő helyen és időben. Jó játékot kívánunk!

Az elveszett templom ereklyéi

0 Tovább

Baba Yaga - Egy boszorkány fogságában

A mai kaland játék egy kijutós játék lesz, melyben egy gonosz boszorkány a házába zár be. A feladatod egyértelmű, próbálj meg kiszabadulni, mielőtt a boszorkány újból visszatérne. Túl nagy zajt ne csapj, hiszen csak a környéken repdes a seprűjével. A Baba Yaga játék a Pastel Games egyik legújabb játéka, így biztosan senkinek nem fog csalódást okozni. Gyűjts össze a tárgyakat a játékban, használd fel a megfelelő helyen, és juss ki mihamarabb!

Baba Yaga

0 Tovább

Goodgame Empire

Goodgame Empire

Izgalmas stratégiai kaland játék a Goodgame Empire melyben rengeteg izgalom és csata vár rád. A játékban egy kastélyt kell irányítanod, annak gazdaságát és katonaságát. Először egy egyszerű kastélyod lesz, építs katonákat és járd be a vidék többi területét is. Erősítsd meg a várfaladat, és szerezz még több területet a játékban! A játék teljesen ingyenes, rengeteg újítás kerül bele évközben is, így igazából elmondható róla, hogy nem nagyon lehet megunni. Egyetlen veszélye a játéknak, hogy könnyen függőséget okoz :) Igaz ez sok játékról elmondható :)

Goodgame Empire

1 Tovább

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Utolsó kommentek