Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legends of Honor

A Legends of Honor a GoodGame Studios legújabb online stratégiai játéka. A kiadó már több remek játékot is készített, ilyenek a Goodgame Empire, Shadow Kings, Big Farm és még jó néhány játék. A játék a késő középkorba repíti el a kalandra vágyó játékosokat. A Legends of Honor MMO játék teljesen ingyenes, egy gyors regisztrációt követően máris nekikezdhettek a hosszú és emlékezetes kalandoknak. A játék a megszokott gyűjtögetős, építkezős, kereskedős és háborús elemeket ötvözi, de fontos szerepet kapnak a hősök, ugyanúgy, mint a valós középkorban. A kezdetekkor a váradban kell megteremtened a gazdasági alapokat, majd később felépítened a védelmet. A Legends of Honor játék rengeteg újítást tartalmaz, amely kiemeli a már meglévő online stratégiai játékok közül. A folyamatos fejlesztések és naprakész küldetések mindig tartogatnak meglepetést a játékosoknak. Aki szereti az online játékokat, és szeretné megmérettetni magát a több ezer magyar és külföldi játékossal, az ne hagyja ki a GoodGame Studios legújabb játékát, a Legends of Honor MMO böngészős játékot!

A képre kattintva máris egy felejthetetlen kalandba kezdhetsz!

legends of honor stratégiai játék stratégiai játékok goodgame játékok online játékok mmo játékok hősös játékok középkori játékok kaland játékok kaland játék történelmi játékok

0 Tovább

Roads of Rome 2

Építsd meg az ókori Rómába vezető utakat a kis munkással. Gyűjts elegendő nyersanyagot az utak építéséhez és kezdj neki a birodalom úthálózatának megépítéséhez. A Roads of Rome 2 egyes pályáin egy-egy kis részt kell megépítened. Fát és élelmet mindig találsz a táborod körül. Az egyes útdarabok lerakása nyersanyagba és élelembe kerül. Gyűjtsd be a bogyókat a közeli bokrokból, a szükséges fa anyagot pedig a környező erdőből tudod beszerezni. Építsd meg az utat a megadott időn belül, és a jutalom nem fog elmaradni.

Roads of Rome 2

0 Tovább

Anno Online

Az Ubisoft népszerű stratégiai játékát az Anno sorozatot ingyenessé tette az online játékosok számára. Így a böngésződön keresztül játszhatod az egyik legjobb középkori kereskedős játékokt. Az Anno Online játékban a fő feladatod, hogy megszervezd a kereskedelmet, vásárolj hajókat, együttműködj a többiekkel. Építsd fel saját városodat, küldd el hajóidat a környező városokba, és kereskedj ügyesen a többi játékossal. Emelkedj ki a többi kereskedő közül, és legyen tied az egész kereskedelmi háló!

Anno Online

0 Tovább

Goodgame Empire

A mai játék egy kicsit különleges játék lesz, hiszen nem a megszokott kaland játék. Ami nem azt jelenti, hogy nem lesz kalandokban részed, sőt, még több izgalom vár rád mint az eddigiekben. Nagyon hosszú játékidővel rendelkezik a Goodgame Empire játék , mely igazából egy történelmi, online, ingyen játszható stratégiai játék. A játékban a feladatod, hogy te légy a birodalom ura. A játék elején egy egyszerű kis kastéllyal kezdheted meg a kezdőlépéseket. A feladatod, hogy egy erős gazdaságot hozz létre, erősítsd meg a kastélyodat, építsd épületeket, szervezd meg a katonaságot. Hódítsd meg a többi online játékos által birtokolt területeket és törj az uralomra. 

A játékban az alapvető feladatokon kívül mindig találsz érdekes, és izgalmas küldetéseket, eventeket, amelyekbe bizonyos szint elérése után csatlakozhatsz. Érdemes tehát egy próbát tenni mindenkinek, hiszen veszteni valótok nincs a játékkal. Egy rövid regisztráció után máris belecsöppenhettek abba a játékba, amely már a világon milliókat magával ragadott!

Goodgame Empire

0 Tovább

Az elveszett templom ereklyéi

A mai kaland játék főszereplője, Thomas Smith egy régész, aki ezúttal Törökországba érkezik és bonyolodik különböző kalandokba. A célod, hogy megtaláld az elveszett templomi ereklyéket. Járd körbe a környéket, kérdezősködj, és gyűjtsd be a szükséges tárgyakat. Ezután ezeket használd a megfelelő helyen és időben. Jó játékot kívánunk!

Az elveszett templom ereklyéi

0 Tovább
«
12

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek