Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fitness Workout XL

Válaszd ki magadnak a számodra megfelelő karaktert, és varázsolj belőle egy sportos, bombázó nőt, vagy egy macsó férfit. A Fitness Workout XL játék elején két karakter közül választhatsz: egy szőke bombázó vagy egy kigyúrt férfi. Természetesen a játék elején még nem úgy fognak kinézni a karakterek, ahogy őket kiválasztottad: egy szerény lány és egy szégyellős fiú fog előtted állni. A feladatod, hogy az edzésekkel és a különböző ruhákkal egy más embert faragj belőlük. A feladatod nem lesz egyszerű, egy hosszú és küzdelmes időszak vár rád és a kiválasztott karakteredre.

A játék indításához kattints a képre:

játék játékok kaland játék kaland játékok fitnessz játék fitness játék sport játék szerepjáték kalandjáték online játék ingyenes kaland játék kaland játék online

0 Tovább

Legends of Honor

A Legends of Honor a GoodGame Studios legújabb online stratégiai játéka. A kiadó már több remek játékot is készített, ilyenek a Goodgame Empire, Shadow Kings, Big Farm és még jó néhány játék. A játék a késő középkorba repíti el a kalandra vágyó játékosokat. A Legends of Honor MMO játék teljesen ingyenes, egy gyors regisztrációt követően máris nekikezdhettek a hosszú és emlékezetes kalandoknak. A játék a megszokott gyűjtögetős, építkezős, kereskedős és háborús elemeket ötvözi, de fontos szerepet kapnak a hősök, ugyanúgy, mint a valós középkorban. A kezdetekkor a váradban kell megteremtened a gazdasági alapokat, majd később felépítened a védelmet. A Legends of Honor játék rengeteg újítást tartalmaz, amely kiemeli a már meglévő online stratégiai játékok közül. A folyamatos fejlesztések és naprakész küldetések mindig tartogatnak meglepetést a játékosoknak. Aki szereti az online játékokat, és szeretné megmérettetni magát a több ezer magyar és külföldi játékossal, az ne hagyja ki a GoodGame Studios legújabb játékát, a Legends of Honor MMO böngészős játékot!

A képre kattintva máris egy felejthetetlen kalandba kezdhetsz!

legends of honor stratégiai játék stratégiai játékok goodgame játékok online játékok mmo játékok hősös játékok középkori játékok kaland játékok kaland játék történelmi játékok

0 Tovább

Elvenar

Az Innogames játékkiadó több neves online játékkal is büszkélkedhet, melyek a magyar játékosok számára sem ismeretlen. A Forge of Empires stratégiai játék már régebb óta jelen van a magyarországi online játékok között, míg az újabb Tribal Wars 2 játék, amely a szintén klasszikusnak nevezhető Klánháború játék méltó folytatása. A Grepolis ókori Görögországban játszódó stratégiai játékáról már nem is beszélve. Ezek közül több játék már mobilon és tablet gépen is játszható.

A neves játékkiadó hazánkban idén új játékkal jelentkezett, melynek neve Elvenar. A játék stílusát tekintve egy fantasy online játék, mely játékba való regisztráció természetesen teljesen ingyenes.

Az Elvenar játék egy böngészős játék, ami azt jelenti, hogy nem kell semmit telepíteni a számítógépetekre ahhoz, hogy játszani tudjatok vele. Az elvanar játékban az elfek és az emberek közül válaszhattok. A játék során fel kell építenetek új városokat, meg kell erősítenetek a gazdaságot és a sereget. A nyersanyagok kitermelése mellett fontos szerep jut az épületek szintjének emelése és a többszemélyes térképeknek is. A harcok fantasztikus 3D animációkkal tarkítottak, ahol több mint 20 különböző ellenféllel küzdhettek meg. Minden csata más és más élményt nyújt!

A játékba való regisztráció teljesen ingyenes. A képre kattintva máris elkezdhetitek az ingyenes játékot!

Elvenar
Irány a játék
0 Tovább

Roads of Rome 2

Építsd meg az ókori Rómába vezető utakat a kis munkással. Gyűjts elegendő nyersanyagot az utak építéséhez és kezdj neki a birodalom úthálózatának megépítéséhez. A Roads of Rome 2 egyes pályáin egy-egy kis részt kell megépítened. Fát és élelmet mindig találsz a táborod körül. Az egyes útdarabok lerakása nyersanyagba és élelembe kerül. Gyűjtsd be a bogyókat a közeli bokrokból, a szükséges fa anyagot pedig a környező erdőből tudod beszerezni. Építsd meg az utat a megadott időn belül, és a jutalom nem fog elmaradni.

Roads of Rome 2

0 Tovább

Anno Online

Az Ubisoft népszerű stratégiai játékát az Anno sorozatot ingyenessé tette az online játékosok számára. Így a böngésződön keresztül játszhatod az egyik legjobb középkori kereskedős játékokt. Az Anno Online játékban a fő feladatod, hogy megszervezd a kereskedelmet, vásárolj hajókat, együttműködj a többiekkel. Építsd fel saját városodat, küldd el hajóidat a környező városokba, és kereskedj ügyesen a többi játékossal. Emelkedj ki a többi kereskedő közül, és legyen tied az egész kereskedelmi háló!

Anno Online

0 Tovább
«
12

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2016.01.09.
2015.07.06.
2014.05.27.
2014.04.13.

Utolsó kommentek