Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Raven Crime

Raven Crime

A Raven Crime egy igazi bűnügyi kaland játék, melyben egy gyilkosságot kell felderítened. A városban egy nő holttestét találták meg a rendőrök. Kiderítették, hogy az elkövető már nem először csapott le a városban, egy sorozatgyilkossal van dolga a rendőrségnek. Téged kértek fel az ügy kiderítésére. Járj körbe a városban, kutass a nyomok után és szerezz bizonyítékokat. Beszélj a különböző emberekkel, tudj meg minél többet. A célod, hogy minél hamarabb elkapd a gyilkost!

Raven Crime

0 Tovább

Habla Kadabla - Az elveszett pénztárgép

Habla Kadabla

Az ifjú varázsló egy boltot vezet a városban. De egyik nap mikor beért a boltba, azt vette észre, hogy a varázslatos pénztárgépe az összes pénzével eltűnt! Segíts neki visszaszerezni azt az összes pénzzel együtt. Járd körbe a várost, érdeklődj az embereknél, hogy ki mit tud az esetről. Ha ügyes vagy, hamar rá fogsz jönni a rejtélyre, és vissza tudod szerezni ami a tiéd!

Habla Kadabla

0 Tovább

Idióta amerikai városlakók

Ugly Americans Citizen Ugly

Az amerikaiak sose voltak normálisak. Ebben a játékban még őrültebb, fura lakókkal találkozhatsz. Keresd fel őket, és fejtsd meg a rejtélyeket. Az irodában tudsz ügyeket kérni, melyeket a városban kell majd megoldanod. A játékok izgalma alatt ne felejtsétek el a többi játékot sem megnézni! :)

Idióta amerikai városlakók

1 Tovább

Bevásárlóközponti rejtély

Creepos Tales - Chopping Mall

A maj játék egy izgalmas nyomozós játék. Mike egy bevásálróközpont hamburger árusa. Viszont mióta felépült mellette Joe üzlete, azóta nincs vendége. A rádióban meghallja, hogy rejtélyes eltűnések történtek a napokban a bevásárlóközpont parkolójában. Úgy gondolja, hogy ha megfejti a rejtélyt, talán egy kis népszerűségre tehet szert, amivel újra fellendítheti üzletét!

Bevásárlóközponti rejtély

0 Tovább

Farkas ügynök

Agent Woof

Segíts a farkas ügynöknek megtalálni az elveszett cicát! Egy veszélyes helyen van egy bomba társaságában. Keresd meg őt, és hatástalanítsd a bombát, mielőtt túl késő lenne!

Agent Woof

0 Tovább
«
12

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Utolsó kommentek