Egy újabb Monkey Go Happy játék került fel az internetre, melyben ezúttal egy titokzatos talizmánt kell összeraknod a szomorkodó kis majmokkal.

A többi majmos játékhoz hasonlóan, a játék első részében itt is az lesz a feladatod, hogy kiválaszd magadnak a megfelelő majmot, majd válassz rá egy a játékhoz illő sapkát. Ezután rögtön a játékban találod magad. A különféle nyilakkal tudsz helyszínt váltani. A feladatod itt is az lesz elsőként, hogy körbejárd a vidéket, és begyűjtsd mindazokat a tárygakat amelyekre később szükséged lehet.

A játékban rengeteg különleges lénnyel és figurával találkozhatsz, akik legtöbbször valamit szeretnének. Ha megadod nekik azt, amire szükségük van, akkor cserébe ők is adnak neked valami tárgyat vagy eszközt amelyet a későbbiekben felhasználhatsz. A Monkey Go Happy Talisman játék neve is utal a játék céljára: azaz egy kettétört talizmán két részét kell megtalálnod, majd egy helyen összeillesztened. Ha ez sikerül, akkor a szomorkodó majmok ismételtem örömújjongásba törnek ki!

monkey go happy talisman játék