Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Monkey Go Happy Talisman

Egy újabb Monkey Go Happy játék került fel az internetre, melyben ezúttal egy titokzatos talizmánt kell összeraknod a szomorkodó kis majmokkal.

A többi majmos játékhoz hasonlóan, a játék első részében itt is az lesz a feladatod, hogy kiválaszd magadnak a megfelelő majmot, majd válassz rá egy a játékhoz illő sapkát. Ezután rögtön a játékban találod magad. A különféle nyilakkal tudsz helyszínt váltani. A feladatod itt is az lesz elsőként, hogy körbejárd a vidéket, és begyűjtsd mindazokat a tárygakat amelyekre később szükséged lehet.

A játékban rengeteg különleges lénnyel és figurával találkozhatsz, akik legtöbbször valamit szeretnének. Ha megadod nekik azt, amire szükségük van, akkor cserébe ők is adnak neked valami tárgyat vagy eszközt amelyet a későbbiekben felhasználhatsz. A Monkey Go Happy Talisman játék neve is utal a játék céljára: azaz egy kettétört talizmán két részét kell megtalálnod, majd egy helyen összeillesztened. Ha ez sikerül, akkor a szomorkodó majmok ismételtem örömújjongásba törnek ki!

monkey go happy talisman játék

0 Tovább

Baba Yaga - Egy boszorkány fogságában

A mai kaland játék egy kijutós játék lesz, melyben egy gonosz boszorkány a házába zár be. A feladatod egyértelmű, próbálj meg kiszabadulni, mielőtt a boszorkány újból visszatérne. Túl nagy zajt ne csapj, hiszen csak a környéken repdes a seprűjével. A Baba Yaga játék a Pastel Games egyik legújabb játéka, így biztosan senkinek nem fog csalódást okozni. Gyűjts össze a tárgyakat a játékban, használd fel a megfelelő helyen, és juss ki mihamarabb!

Baba Yaga

0 Tovább

Menekülés a mellékhelységből

Escape from the Restroom

A fiú éppen dolgát végezte, amikor észrevette, hogy valaki bezárta a mellékhelységbe. Hirtelen nem értette mi történt. Segíts neki megkeresni a kiutat a zárt szobából. Nézz szét, keress tárgyakat amiket fel tudsz majd később használni. Gondolkozz logikusan, a kiút adott, csak meg kell találnod!

Menekülés a mellékhelységből

0 Tovább

Charlie Sheen és a Fűrész

Charlie Sheen Saw Game

A kaland játékok blogban nagy népszerűségnek örvendenek a fűrészes játékok. A Fűrész ezúttal egy híres tévé sztárt, Charlie Sheen-t szemelte ki magának. A játék elején elrabolják Charliet, és egy idegen helyen ébred fel, ahol a Fűrész játékszabályai szerint kell játszania. Juss ki a házból, és teljesítsd a rád váró feladatokat! A döntés a kezedben van: élni vagy meghalni!

Charlie Sheen Saw Game

0 Tovább

Jolly a kalóz

Jolly Pirate

Ebben a kaland játékban a feladatod, hogy a kis kalózzal eljuss a kincseshajóig. Mesebeli kincsek várnak rád, de az út addig hosszú. Közben rengeteg fejtörőt és feladatod kell megoldanod a játékban! Légy szemfüles, nézz szét a pályákon, és találd ki mi lehet a feladat, és hogyan kell azt megoldani!

Jolly Pirate

0 Tovább
«
12

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Utolsó kommentek