Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az én kaland könyvem 2

A My Adventure Book 2, azaz magyar fordításban az én kaland könyvem egy igazán izgalmas, rengeteg kihívást magában rejtő ingyenes kaland játék. A játék egy kisfiúról szól, aki a kiváncsiságának és egy varázslatnak köszönhetően egy könyv történetében találja magát. A könyv több fejezetből áll, minden fejezetben valami jó dolgot kell tennie ahhoz, hogy továbbléphessen a könyv következő részére. A játék legelső részében egy középkori várban találja magát a kisfiú, ahol egy elrabolt királylányt kell megmentenie. Segítsd a kisfiút útja során, gyűjtsd be a pályán található felszedhető tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Cselezd ki az őrséget, találd meg a kiutat a különböző helyszíneken, és segítsd céljai elérésében a kis főhőst. A My Adventure Book 2 játék minden egyes epizódjának végén egy teleport kapu nyílik meg, amelyen keresztül átjuthatsz a következő fejezetig. Minden részben találhatsz elrejtett puzzle darabokat, melyeket össze kell gyűjtened. A három fejezetben összesen 18 mini puzzle-t kell megtalálnod, melyet a legvégső pályán kell összeraknod. A játék teljesítése után a kisfiú visszatér a valós világba, ahonnan a bűvös varázslat elrepítette.

A játék ingyenes, az indításhoz nem kell mást tenned, mint az alábbi képre kattintanod.

Az én kaland könyvem 2

0 Tovább

Raven Crime

Raven Crime

A Raven Crime egy igazi bűnügyi kaland játék, melyben egy gyilkosságot kell felderítened. A városban egy nő holttestét találták meg a rendőrök. Kiderítették, hogy az elkövető már nem először csapott le a városban, egy sorozatgyilkossal van dolga a rendőrségnek. Téged kértek fel az ügy kiderítésére. Járj körbe a városban, kutass a nyomok után és szerezz bizonyítékokat. Beszélj a különböző emberekkel, tudj meg minél többet. A célod, hogy minél hamarabb elkapd a gyilkost!

Raven Crime

0 Tovább

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2013.10.29.

Utolsó kommentek