Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fitness Workout XL

Válaszd ki magadnak a számodra megfelelő karaktert, és varázsolj belőle egy sportos, bombázó nőt, vagy egy macsó férfit. A Fitness Workout XL játék elején két karakter közül választhatsz: egy szőke bombázó vagy egy kigyúrt férfi. Természetesen a játék elején még nem úgy fognak kinézni a karakterek, ahogy őket kiválasztottad: egy szerény lány és egy szégyellős fiú fog előtted állni. A feladatod, hogy az edzésekkel és a különböző ruhákkal egy más embert faragj belőlük. A feladatod nem lesz egyszerű, egy hosszú és küzdelmes időszak vár rád és a kiválasztott karakteredre.

A játék indításához kattints a képre:

játék játékok kaland játék kaland játékok fitnessz játék fitness játék sport játék szerepjáték kalandjáték online játék ingyenes kaland játék kaland játék online

0 Tovább

Roads of Rome 2

Építsd meg az ókori Rómába vezető utakat a kis munkással. Gyűjts elegendő nyersanyagot az utak építéséhez és kezdj neki a birodalom úthálózatának megépítéséhez. A Roads of Rome 2 egyes pályáin egy-egy kis részt kell megépítened. Fát és élelmet mindig találsz a táborod körül. Az egyes útdarabok lerakása nyersanyagba és élelembe kerül. Gyűjtsd be a bogyókat a közeli bokrokból, a szükséges fa anyagot pedig a környező erdőből tudod beszerezni. Építsd meg az utat a megadott időn belül, és a jutalom nem fog elmaradni.

Roads of Rome 2

0 Tovább

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2014.05.27.

Utolsó kommentek