Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Roads of Rome 2

Építsd meg az ókori Rómába vezető utakat a kis munkással. Gyűjts elegendő nyersanyagot az utak építéséhez és kezdj neki a birodalom úthálózatának megépítéséhez. A Roads of Rome 2 egyes pályáin egy-egy kis részt kell megépítened. Fát és élelmet mindig találsz a táborod körül. Az egyes útdarabok lerakása nyersanyagba és élelembe kerül. Gyűjtsd be a bogyókat a közeli bokrokból, a szükséges fa anyagot pedig a környező erdőből tudod beszerezni. Építsd meg az utat a megadott időn belül, és a jutalom nem fog elmaradni.

Roads of Rome 2

0 Tovább

Az elveszett templom ereklyéi

A mai kaland játék főszereplője, Thomas Smith egy régész, aki ezúttal Törökországba érkezik és bonyolodik különböző kalandokba. A célod, hogy megtaláld az elveszett templomi ereklyéket. Járd körbe a környéket, kérdezősködj, és gyűjtsd be a szükséges tárgyakat. Ezután ezeket használd a megfelelő helyen és időben. Jó játékot kívánunk!

Az elveszett templom ereklyéi

0 Tovább

Vissza a múltba 2

A Back in Time játék újabb részében ezúttal egy srácot kell segítened kalandjai során. Jó pár évvel ezelőtt a Bag Street Boyz csapat tagja volt, de később kirúgták a csapatból. Ő bosszút esküdött, és most az időgép segítségével valóra is válthatja tervét. A Back in Time 2 játékban a feladatod, hogy juss vissza a fiúval a múltba, és bosszúld meg a barátain amit tettek vele. A helyszín és az időpont ahová érkezel, pontosan a meghallgatás időpontja. Keresd meg őket, osonj be hozzájuk, és leckéztesd meg őket!

Vissza a múltba 2

0 Tovább

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek