Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az elveszett templom ereklyéi

A mai kaland játék főszereplője, Thomas Smith egy régész, aki ezúttal Törökországba érkezik és bonyolodik különböző kalandokba. A célod, hogy megtaláld az elveszett templomi ereklyéket. Járd körbe a környéket, kérdezősködj, és gyűjtsd be a szükséges tárgyakat. Ezután ezeket használd a megfelelő helyen és időben. Jó játékot kívánunk!

Az elveszett templom ereklyéi

0 Tovább

Jolly a kalóz

Jolly Pirate

Ebben a kaland játékban a feladatod, hogy a kis kalózzal eljuss a kincseshajóig. Mesebeli kincsek várnak rád, de az út addig hosszú. Közben rengeteg fejtörőt és feladatod kell megoldanod a játékban! Légy szemfüles, nézz szét a pályákon, és találd ki mi lehet a feladat, és hogyan kell azt megoldani!

Jolly Pirate

0 Tovább

Farkas ügynök

Agent Woof

Segíts a farkas ügynöknek megtalálni az elveszett cicát! Egy veszélyes helyen van egy bomba társaságában. Keresd meg őt, és hatástalanítsd a bombát, mielőtt túl késő lenne!

Agent Woof

0 Tovább

Tony különös története

Tony Crazy Escape

Segíts Tonynak aki saját meséjébe csöppent bele. Beszélj a különféle mesehősökkel, szedj össze tárgyakat a pályán, és használd őket a megfelelő helyen. A célod, hogy megtaláld a gonosz varázslót, és legyőzd őt. Csak így kerülhet Tony vissza a saját világodba!

Tony Crazy Escape

0 Tovább

Obama és a maja prófécia

Obama and the Mayan Prophecy

A maják megjövendölték a világvégét 2012-ben. Egy régen lezuhant idegen elmeséli Obamának, a Föld vezetőjének, hogy nagy bajban van a világunk. Segits a játékban Obamának megtalálni a 12 követ a világ különböző tájain, hogy aktivált a csoda fegyvert a maják templomában.

Obama and the Mayan Prophecy

0 Tovább
«
12

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek