Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti esemény a Forge of Empires játékban

Egy különös idegen érkezett a népszerű Forge of Empires böngészős játékba. Az új figura egy kereskedő, akitől különféle ládikákat lehet majd vásárolni. Természetesen húsvéti eseményről nem maradhatnak el a húsvéti tojások sem.

A 2016-os húsvéti eseményen húsvéti tojásokat kell gyűjtenetek a Forge of Empires városain belül és kívül. Lehetőségetek van tojásokat szerezni küldetések végrehajtásával, melyeket Greva-tól és Rinbin-től kérhetitek. Ezenkívül minden nap a városházán találhattok tojásokat, illetve elrejtve a város falain kívül, bokrokban, fákon.

húsvét húsvéti játékok húsvéti tojás forge of empires foe forge of empires játék kaland játék stratégiai játék húsvét 2016 húsvéti játékok 2016 játékok játék böngészős játék városépítős játék

A begyűjtött tojásokat a játék egy külön felületén láthatjátok. A városba érkezett kereskedőnél tudjátok majd a tojásokat elkölteni: három ládikát vásárolhattok különböző árakon. A legolcsóbb ládik a bronz ládika, a közepes az ezüst, a legdrágább láda pedig az arany láda. Minden ládában nyeremények, meglepetések rejtőznek, melyeket megszerezhettek a begyűjtött húsvéti tojások segítségével!

Játsszatok ti is a 2016-os húsvéti játékban, és szerezzétek meg a fantasztikus nyereményeket!

Irány a Forge of Empires játék!

0 Tovább

Elvenar

Az Innogames játékkiadó több neves online játékkal is büszkélkedhet, melyek a magyar játékosok számára sem ismeretlen. A Forge of Empires stratégiai játék már régebb óta jelen van a magyarországi online játékok között, míg az újabb Tribal Wars 2 játék, amely a szintén klasszikusnak nevezhető Klánháború játék méltó folytatása. A Grepolis ókori Görögországban játszódó stratégiai játékáról már nem is beszélve. Ezek közül több játék már mobilon és tablet gépen is játszható.

A neves játékkiadó hazánkban idén új játékkal jelentkezett, melynek neve Elvenar. A játék stílusát tekintve egy fantasy online játék, mely játékba való regisztráció természetesen teljesen ingyenes.

Az Elvenar játék egy böngészős játék, ami azt jelenti, hogy nem kell semmit telepíteni a számítógépetekre ahhoz, hogy játszani tudjatok vele. Az elvanar játékban az elfek és az emberek közül válaszhattok. A játék során fel kell építenetek új városokat, meg kell erősítenetek a gazdaságot és a sereget. A nyersanyagok kitermelése mellett fontos szerep jut az épületek szintjének emelése és a többszemélyes térképeknek is. A harcok fantasztikus 3D animációkkal tarkítottak, ahol több mint 20 különböző ellenféllel küzdhettek meg. Minden csata más és más élményt nyújt!

A játékba való regisztráció teljesen ingyenes. A képre kattintva máris elkezdhetitek az ingyenes játékot!

Elvenar
Irány a játék
0 Tovább

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek