Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Raven Crime

Raven Crime

A Raven Crime egy igazi bűnügyi kaland játék, melyben egy gyilkosságot kell felderítened. A városban egy nő holttestét találták meg a rendőrök. Kiderítették, hogy az elkövető már nem először csapott le a városban, egy sorozatgyilkossal van dolga a rendőrségnek. Téged kértek fel az ügy kiderítésére. Járj körbe a városban, kutass a nyomok után és szerezz bizonyítékokat. Beszélj a különböző emberekkel, tudj meg minél többet. A célod, hogy minél hamarabb elkapd a gyilkost!

Raven Crime

0 Tovább

A lottó

Ticket

Bob és Jerry egy szép napon nyugodtan ültek otthon, nézték a megszokott hétvégi műsorokat. Egyszercsak a lottóhúzásra lettek figyelmesek, mivel volt lottójuk, ezért megnézték miket húztak ki. Mikor kihúzták a számokat el sem hitték, de nyertek! Másnapi tervük, hogy elindulnak átvenni a nyereményt, ehhez viszont el kell érni a repülőt, de Bob kicsit elaludt...

A lottó

0 Tovább

Valdis a viking

Valdis the Viking

A viking család egyetlen ereklyéjét, a viking kürtöt elrabolták a rómaiak. Valdis viking, a vikingek vezetője elszánta magát hogy mindenáron visszaszerzi a család tulajdonát! Segíts neki útja során, oldd meg a feladványokat és szerezd vissza a kürtöt!

Valdis the viking

0 Tovább

3 Panda 2

3 Pandas 2

Segíts a 3 kis pandamacinak átjutni a pályákon. Minden egyes pályán egy fejtörőt kell megoldanod. Minden pandának más és más tulajdonsága van, ezeket kell majd kihasználnod az egyes részeken!

3 Pandas 2

0 Tovább

Jolly a kalóz

Jolly Pirate

Ebben a kaland játékban a feladatod, hogy a kis kalózzal eljuss a kincseshajóig. Mesebeli kincsek várnak rád, de az út addig hosszú. Közben rengeteg fejtörőt és feladatod kell megoldanod a játékban! Légy szemfüles, nézz szét a pályákon, és találd ki mi lehet a feladat, és hogyan kell azt megoldani!

Jolly Pirate

0 Tovább
«
12

Kaland játékok

blogavatar

Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a legjobb kaland játékokat az internet. A játékokhoz nem kell semmi más, csak egy böngésző. Érdemes visszanézni hozzánk, mert gyakran teszünk fel friss játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2013.10.29.
2013.05.30.
2013.03.22.
2013.03.15.
2013.03.05.

Utolsó kommentek