Az Innogames játékkiadó több neves online játékkal is büszkélkedhet, melyek a magyar játékosok számára sem ismeretlen. A Forge of Empires stratégiai játék már régebb óta jelen van a magyarországi online játékok között, míg az újabb Tribal Wars 2 játék, amely a szintén klasszikusnak nevezhető Klánháború játék méltó folytatása. A Grepolis ókori Görögországban játszódó stratégiai játékáról már nem is beszélve. Ezek közül több játék már mobilon és tablet gépen is játszható.

A neves játékkiadó hazánkban idén új játékkal jelentkezett, melynek neve Elvenar. A játék stílusát tekintve egy fantasy online játék, mely játékba való regisztráció természetesen teljesen ingyenes.

Az Elvenar játék egy böngészős játék, ami azt jelenti, hogy nem kell semmit telepíteni a számítógépetekre ahhoz, hogy játszani tudjatok vele. Az elvanar játékban az elfek és az emberek közül válaszhattok. A játék során fel kell építenetek új városokat, meg kell erősítenetek a gazdaságot és a sereget. A nyersanyagok kitermelése mellett fontos szerep jut az épületek szintjének emelése és a többszemélyes térképeknek is. A harcok fantasztikus 3D animációkkal tarkítottak, ahol több mint 20 különböző ellenféllel küzdhettek meg. Minden csata más és más élményt nyújt!

A játékba való regisztráció teljesen ingyenes. A képre kattintva máris elkezdhetitek az ingyenes játékot!

Elvenar
Irány a játék