A Goody Life egy izgalmas kaland játék, amelyben a feladatod, hogy a kis főhős életét egyengesd, és egy igazán szép, felívelő karriert építs számára. A játék elején kapsz egy kisméretű lakást, amely szerényen, de be van rendezve. Így ezzel egyelőre nem kell foglalkoznod. A következő lépés, hogy munkát keress: emeld fel a telefont, és indulhat az álláskeresés. Rögtön három lehetőség közül is válogathatsz: atléta, zenész, író. Mindegyik munka lehetőségnél láthatod, hányszor kell dolgoznod a héten és hogy mennyi a napi fizetés. Válaszd számodra azt, amelyik szimpatikus.

A játék során oda kell figyelned a főszereplő tulajdonságaira: ha éhes meg kell etetned, ha piszkos, meg kell fürdetned stb. Ezekre a fontos, hogy nagy figyelmet szánj, hiszen csak így lehet ideális az élete.

A játék leginkább a számítógépről jól ismert Sims játékra hasonlít, melyben szintén egy főhős mindennapi életét kell irányítanod. Itt is van lehetőséged a házad korszerűsítésére, új bútorok vásárlásara, melyek nem csak esztétikailag mutatnak jól, de a hasznodra is válnak majd.

A játék indítása: A Goody Life játék, vagy a képre kattintva:

kaland játék szimulátor játék életszimulátor sims játék sims szerű játék kaland játékok ingyenes kaland játék online kaland játék online életszimulátor kaland játék ingyen